Facebook pagina en Website live!

Tromgeroffel.. want ANNA’S zoete verleidingen website en facebookpagina zijn vandaag officieel live gegaan! Ze zijn beiden nog niet erg gevuld maar dat gaat in de toekomst zeker nog gebeuren.

Maar wat of wie is ANNA’S zoete verleidingen eigenlijk, ook wel genoemd: ANNA’S.

Aangenaam, ik ben Margot Anna Renes. Een jonge meid die een passie heeft voor bakken. Zo’n 3 jaar geleden is mijn passie begonnen met het maken van een mooie vierkante kersttaart. Een ambitieus plan voor iemand met amper ervaring, maar wonder boven wonder was het resultaat nog best mooi (al zijn er achteraf dingen dat je denkt waarom heb je dat zo gedaan, maar goed). Nu,3 jaar later, heb ik deze passie voor taarten, cupcakes en allerlei andere zoetigheden en bakdingen nog steeds. Deze passie heb ik omgezet in ANNA’S. Ik hoop hier in de toekomst een mooi floriserend bedrijf van te maken maar voor nu is het een uit de hand gelopen hobby. Deze website en facebook pagina is dan ook vooral een platform om jullie mijn baksels te presenteren, zodat jullie watertandend kunnen meegenieten van mijn “hopelijk” smakelijke kunstwerkjes.

Loopt jou het water in de mond bij al het lekkers, of heb je gewoon zin in een mooie taart, heb je een speciale gelegenheid oid. en denk je, ik wil wel een taart van ANNA’s? Neem dan contact met mij op, misschien kan ik jou met mijn zoete verleidingen wel van dienst zijn.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s